De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Tweede graads vergelijkingen in Excel

 Dit is een reactie op vraag 67256 
2nd Order Polynomial Trendline
Equation: y = (c2 * x^2) + (c1 * x ^1) + b
c2: =INDEX(LINEST(y,x^{1,2}),1)
C1: =INDEX(LINEST(y,x^{1,2}),1,2)
b = =INDEX(LINEST(y,x^{1,2}),1,3)

Vergeten het gevonden antwoord op te geven.
Ik had het na 2 maanden zoeken gevonden.

Mario
Iets anders - maandag 23 juli 2018

Antwoord

Ok. Bedankt.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 24 juli 2018



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3