De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Negatieve getallen

 Dit is een reactie op vraag 85608 
Nee snap niet zo goed

Opgave 19
-2 , 2 , 3 , 5 en 7

Romeo
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 januari 2018

Antwoord

Beste Romeo,

We hadden al -2, 2 en 3 en de drie sommen die hiermee ontstaan zijn 0, 1 en 5. Om aan 3 te komen voegen we 5 toe, dat zorgt naast -2+5 = 3 ook nog voor 2+5 = 7 en 3+5 = 8. We hebben nu -2, 2, 3 en 5 en de ontbrekende sommen zijn (nog een) 5, 9, 10 en 12; dus?

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 24 januari 2018
 Re: Re: Negatieve getallen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3