De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Poker: royal flush

 Dit is een reactie op vraag 46952 
Kans van 28.3 keer in 1 miljoen handen. Voor berekening stuur me een mailtje naar...

rick
Student hbo - zondag 30 april 2017

Antwoord

Je reageert op een vraag, dus ik ga er maar van uit dat je de berekening wilt weten?

$
\eqalign{P(royal\,\,flush) = \frac{{4 \cdot \left( {\begin{array}{·{20}c}
{47} \\
2 \\
\end{array}} \right)}}{{\left( {\begin{array}{·{20}c}
{52} \\
7 \\
\end{array}} \right)}} \approx 0,0000{\rm{3232}}...}
$

...en als je iets ander bedoelt dan kan je beter een nieuwe vraag stellen, de spelregels lezen en nee we sturen geen mailtjes...

Opgelost!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 30 april 2017



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb