De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Deling van veeltermen

 Dit is een reactie op vraag 77434 
Heeft u hier de oplossing van?
Ik snap nog steeds niet hoe dit verder kan opgelost worden.

Alvast bedankt voor jullie tijd

Ruud
Iets anders - dinsdag 21 februari 2017

Antwoord

Kennelijk geldt $5=4a+b$ en ook geldt $b=2a$ omdat $ax+b$ veelvoud van $x+2$ is (en dan moet dus $ax+b=ax+2a$ gelden).

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 21 februari 2017
 Re: Re: Deling van veeltermen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3