De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Integreren

 Dit is een reactie op vraag 77718 
Bedankt!
Ik begrijp alleen niet waar de 1/4 vandaan komt.
u=2dx dus dx=(1/2)du en dv=dy.
Groeten,
Viky

viky
Iets anders - maandag 29 februari 2016

Antwoord

Dan zou ik nog maar eens goed bestuderen hoe de transformatieformule voor tweevoudige integralen werkt.

Zie Transformatieformules

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 29 februari 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3