De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Basketbalvereniging

 Dit is een reactie op vraag 77206 
Ik wil een plot maken van de inkomstenfunctie: I = -10x (in het kwadraat) + 400x + 32000. Welk venster kan hiervoor het beste kiezen op mijn GR?

Arif M
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 december 2015

Antwoord

xmin= -1
xmax= 45
xscl= 1
ymin=31000
ymax= 37000
yscl= 1000

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 23 december 2015
 Re: Re: Basketbalvereniging 
 Re: Re: Basketbalvereniging 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3