De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Machten en variabelen

 Dit is een reactie op vraag 75442 
sorry ik snap het nog niet. je moet toch eerst 7×3 doen = 21 en daarna
c2 . -1c2 = c4 Waarom komt het minteken dan voor de 21 en niet voor de c4?

maikel
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 23 april 2015

Antwoord

Je vermenigvuldigt eerst de getallen dus 7·3·-1=-21 en dan c2·c2=c4 en dan ben je er wel toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 23 april 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3