De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Verhoudingen

Voor een hoek C geldt dat sin $\angle$C = 2 x cos $\angle$C.
De vraag: bereken tan $\angle$C

anne
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 januari 2015

Antwoord

Ik weet niet zeker of je dit bedoelt maar dit is wat ik begrijp uit je vraag.

\[
\tan (c) = \frac{{\sin (c)}}{{\cos (c)}} = \frac{{2\cos (c)}}{{\cos (c)}} = 2
\]

DvL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 27 januari 2015
 Re: Verhoudingen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3