De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Integreren

 Dit is een reactie op vraag 72990 
Ik ben echt even helemaal kwijt waarom er bij het eind antwoord een - voor de cos staat en waarom geldt: cos x = sin x / tan x?

Solido
Student hbo - woensdag 14 mei 2014

Antwoord

tan(x)=sin(x)/cos(x)

Er staat een - voor omdat de afgeleide van cos(x)=-sin(x)
dus de afgeleide van -cos(x)is dan sin(x) en dat is waar je de primitieve functie van moet nemen.

Mijn advies aan u is dan ook om de theorie nog eens goed door te nemen. Je mist nog wat basiskennis.

mvg DvL

DvL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 14 mei 2014
 Re: Re: Re: Integreren 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3