De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Integreren

 Dit is een reactie op vraag 72988 
Hartelijk dank voor de uitleg. Echter snap ik het niet helemaal. Er moet namelijk -cosx + C uitkomen (volgens de docent). Vanuit uw uitleg, heb ik geen idee daar te komen.

Solido
Student hbo - woensdag 14 mei 2014

Antwoord

Beste,

Wat je docent zegt klopt helemaal. Mijn aanzet was om je te laten zien hoe je de boel vereenvoudigd. Dan krijg je vervolgens dit:

$
\int {\cos (x)\tan (x)dx = \int {\sin (x) = - \cos (x) + c} }
$

DvL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 14 mei 2014
 Re: Re: Integreren 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3