De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Snelheid

Je rijdt op je fiets met een snelheid ven 20 km per uur. Reken dit om naar meters per seconde: m/s

Rgknrg
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 30 september 2013

Antwoord

1 kilometer is 20000 meter.
1 uur is 60 minuten.
1 minuut is 60 seconden.
Dus 1 uur is 60×60=3600 seconden.
Dus 20km/h=20000/3600=.. m/sec.
Geef je in het vervolg een geldig email adres door?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 30 september 2013



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2022 WisFaq - versie 3