De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Is dit hetzelfde?

Is 2·cos(pi-x) hetzelfde als 2·cos(x-pi)?
Alvast bedankt!

maria
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 4 april 2013

Antwoord

Je kent vast de formule cos(A) = cos(-A).
Neem nu voor A eens pi - x (zodat -A = -pi + x = x - pi)

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 4 april 2013



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb