De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bewegingsvergelijkingen

 Dit is een reactie op vraag 69537 
Daarmee wordt neem ik aan bedoeld de bewegingsvergelijking van de baan die v maakt.

ma
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 januari 2013

Antwoord

Dat definieert nog steeds de term `bewegingsvergelijking' niet.
Ik kan een interpretatie bedenken maar ik weet niet of die bedoeld wordt: $v$ heeft twee coördinaten, $v_1=-\sin t$ en $v_2=-\cos t$. Die voldoen dus aan $v_1^2+v_2^2=1$; en die laatste vergelijking zou je een bewegingsvergelijking kunnen noemen.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 16 januari 2013



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb