De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Re: Supremum en Infimum

 Dit is een reactie op vraag 68523 
Ok, bedankt.

Vind het max, min, inf en sup van volgende deelverzamelingen van R:

[2,3[

De verzameling is begrensd.
inf = min = 2
sup = 3
max = bestaat niet

Anon
Student universiteit België - woensdag 3 oktober 2012

Antwoord

Beste Anon,

Klopt helemaal.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 3 oktober 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3