De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Een meerkeuze toets

 Dit is een reactie op vraag 68091 
Oeps, verkeerd gekeken ik heb eerst zes wegen daarna 4
dus het aantal mogelijke antwoorden is 6·4=24
bij c als je vier vragen goed hebt dan blijven er nog 2·4=8 mogelijke series antwoorden over
bij d zijn er alleen 6·2=12 series antwoorden mogelijk als je alleen let op goed of fout

bouddo
Leerling mbo - zaterdag 4 augustus 2012

Antwoord

Ok!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 4 augustus 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3