De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Actuarieel rendement

 Dit is een reactie op vraag 65638 
Dat p = rendement snap ik wel, maar waarom is dat gelijk aan de interest : 110?
Moet mijn eindwerk maken over toepassingen van wiskunde in de economie en we moeten alles perfect begrijpen.

Jolien
3de graad ASO - vrijdag 13 april 2012

Antwoord

Jolien,
Ik zie wat je bedoelt. Wat er staat is fout. Moet zijn:i=p/100 met p=rendement.i=het perunage en p=het percentage.Hopelijk zo duidelijk.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 14 april 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3