De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vergelijking van een bepaalde vorm van sinus oplossen

Hallo de vergelijking van de vorm psinn (ax+b)=q waarbij n=1 of 2 is kunnen oplossen. Dit is een puntje dat ik moet kennen maar ik begrijp niet wat p sinn(ax+b)=q is want het is niet de algemene sinusfunctie of wel?

Irena
3de graad ASO - donderdag 30 juni 2011

Antwoord

Is het niet gewoon zoiets:

q65344img1.gif

Zeg maar om aan te geven dat je beide vormen zou moeten kunnen lossen? Bij gegeven waarden van a, b, p en q?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 2 juli 2011
 Re: Vergelijking van een bepaalde vorm van sinus oplossen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3