De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Oplossen van een vergelijking met logaritme

Hoe begin je hier aan om dit op te lossen:
log(2x) = 0.5

poppe
Overige TSO-BSO - zaterdag 29 mei 2010

Antwoord

Je zou de 'hoofdregel' kunnen proberen!

log(2x)=0.5
100.5=2x

Dan zal 't wel lukken denk ik...

Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 29 mei 2010



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3