De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Cosinus uitdrukken in p

Als ik bijv cos(42°) uit moet drukken in p.
als sin(42°) is, Hoe geef ik dit dan weer ?

Robin
Student universiteit - dinsdag 20 april 2010

Antwoord

Ik neem aan dat je bedoelde sin(42°) = p.
Via cos2(42°) + sin2(42°) = 1 vind je dan cos2(42°) = 1 - p2 en dan kom je er verder wel uit, mag ik aannemen.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 21 april 2010



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb