|
|
\require{AMSmath}
Binomiale verdeling
ga na of de volgende kansexperminten een binomiaal kansexperiment is. omschrijf bij de binomiale kansexperminenten wat je een succes noemt, en geef zo megelijk de waarden van n, p en q. a. 5x tossen met een 2 euro muntstuk, je let opp het aantal keer kop ik had n=5 p=0.5 de kans op kop is q=0.5 is binomiaal maar weet niet of dat goed is. b. het houden van een enquete onder 10 aselect gekozen nederlanders met de vraag: voor of tegen de gekozen burgemeester. ik had n=100 en p= 0.5 de kans op .... niet binomiaal maar ook hier over twijfel ik
Marlie
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 februari 2010
Antwoord
Je twijfelt ten onrechte. Bij vraag b ken je p niet...

|
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 15 februari 2010
|
|
klein |
normaal |
groot
home |
vandaag |
bijzonder |
twitter |
gastenboek |
wie is wie? |
colofon
©2001-2021 WisFaq - versie IIb
|