De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Cosinus

cos(5p/12)
Bereken Exact
Cos(2p/3-p/4)
Cos(2p/3)·Cos(-p/4)+Sin(2p/3)·Sin(-p/4)=
-1/2·1/2Ö2+1/2Ö-1/2Ö2=
-1/4Ö2-1/4Ö6
is dit correct?
Bijvoorbaat dank

Ivo
Student hbo - zondag 17 januari 2010

Antwoord

Niet echt. Moet dat niet cos(x+y)=cos(x)cos(y)-sin(x)sin(y) zijn? Dus ergens klopt er iets niet...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 17 januari 2010
 Re: Cosinus 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb