De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Keerpunten

Parametervoorstelling

x = 4cost
y = 2sin(3(t-a))

plot de kromme voor a = 0 en voor a = 0,3
voor welke exacte waarde van a met 0 $<$a $<$ 1 krijg je een kromme met twee keerpunten?

ik begrijp dat je dus moet kiezen tussen a = 0 of a = 0,3. als ik deze plot krijg ik bij allebei de grafieken er geen een met twee keerpunten? wat doe ik fout?

Bedankt

Céline
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009

Antwoord

Je moet zelf een waarde voor a berekenen tussen 0 en 1. Dat hoeft niet perse 0 of 0.3 te zijn.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 13 april 2009
 Re: Keerpunten 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb