De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Re: Snijpunten in een grafiek

 Dit is een reactie op vraag 57364 
nou ik nam aan de discriminat moet zijn b2-4ac=0

die vulde ik in door de gegeven uit de functie te nemen

p22-4·1·-1=0

p4--4=0

geeft p=-1

Ivo
Student hbo - maandag 1 december 2008

Antwoord

b = 2p
a = 1
c = -1
b2 - 4ac = (2p)2 - 4.1.(-1) = 4p2+4

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 1 december 2008
 Re: Re: Re: Re: Re: Snijpunten in een grafiek 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3