De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Ik kom niet uit de integraal

 Dit is een reactie op vraag 57151 
Misschien een domme vraag, maar waar zijn de 2w/b en b/2 gebleven in deze regel:

= Ú (2w/b)(s y4 + t y2 + u) (b/2) dy

en waar zijn mijn getallen 32/5 8/3 en 2 gebleven want die kan ik niet vinden met behulp van de substitutie methode.

voor de rest wil ik u van harte bedanken want we zaten al een tijdje vast en dan blijkt het toch door haakjes uitwerken zo makkelijk te kunnen hehe

Silvio
Student hbo - vrijdag 14 november 2008

Antwoord

(2w/b)(b/2) = w, 25 = 32, 23 = 8 en de 3 en 5 in de noemer staan er wel degelijk...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 14 november 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3