De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Integreren wortelfuncties

 Dit is een reactie op vraag 56767 
Hallo kn,

Bedankt voor je rectie, maar ik loop bij 1 punt vast:

$\int{}$x/(1+x) stel x = t

dan x=t2 en dx= 2t

dan $\int{}$t/(1+t2) 2t dt
= $\int{}$2t2/(1+t2) dt

en hier weet ik het niet meer.
ik hoop dat je me verder kan helpen.


Evert
Student hbo - donderdag 16 oktober 2008

Antwoord

Evert,
Hoe het verder gaat staat in mijn antwoord.Alleen alles met 2 vermenigvuldigen.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 16 oktober 2008
 Re: Re: Re: Integreren wortelfuncties 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3