De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Pijlomhoognotatie

Hallo,

kunt u mij de pijlomhoognotatie uitleggen?
Op internet is er weinig over te vinden.
Ik wou het weten door het getal van Graham
3]3 = 27 = 3^3 (duidelijk)
3]¹3 3^3^3 máár
3]]3 = 3^3^3^3 :S
en dan snap ik 3]]]3 niet meer.

Melvin
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 5 februari 2008

Antwoord


33=33=27
33=327=7625597484987
33=3^(327)=37625597484987 en dat is een getal met meer dan 1012 cijfers
33=3dit hele grote vorige getal

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 5 februari 2008
 Re: Pijlomhoognotatie 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3