De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Variantie bij de volgende verdeling

 Dit is een reactie op vraag 53093 
Ik voel me nu enorm dom..maar hoe bereken ik nu de variantie van deze getallen?

amber
Student universiteit - maandag 19 november 2007

Antwoord

Amber,
Je hebt toch wel een boek!Var(X)=E(X2)-m2,metm=E(x)=0·0,3+2·0,7=1,4.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 19 november 2007



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb