De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Variantie bij de volgende verdeling

Gegeven is de volgende kansverdeling
                       Agressie (y)
Frustratie(x) 0 2
0 0,2 0,1
2 0,2 0,5
en hierbij is de Cov(x,y)=0,32
Hoe bereken ik de volgende opgaves:
a) V(x-y)
b) rxy

alvast heel erg bedankt

amber
Student universiteit - maandag 19 november 2007

Antwoord

Amber, Bepaal de kansverdeling van X en Y. Zo is P(X=0)=0,3, enz. en kijk een naar de antwoorden op de vorige vraag.
Wat is de definitie van r(X,Y)?

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 19 november 2007
 Re: Variantie bij de volgende verdeling 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3