De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Gniometrische vergelijking oplossen

Hoe los je bijvoorbeeld de goniometrische vergelijking sinx+cosx=0 op?

ann
3de graad ASO - maandag 11 november 2002

Antwoord

sinx=-cosxÛ
sinx/cosx=-1Û
tanx=-1
enz...

zou het zo weer lukken?

groeten,
martijn

mg
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 11 november 2002
  Re: Goniometrische vergelijking oplossen  



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb