De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Percentage berekenen , hoeveel procent bedraagt het verschil tussen 51 en 62

Hoeveel procent bedraagt het verschil tussen 51 en 62, ik betaalde eerst 51 en nu 62 wat is met andere woorden de stijging in procenten uitgedrukt.

ik dank u alvast voor het antwoord

Bruno
Iets anders - dinsdag 13 november 2007

Antwoord

Bij het berekenen van procenten is de eerste en misschien wel belangrijkste stap:
Wat noemen we 100% ??
Hier gaat het om een stijging van 51 naar 62, dus 51 rekenen we als 100%.
Dus 1=100/51 %
De stijging=62-52=11=....%.
Zou het dan lukken?

ldr
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 13 november 2007
 Re: Percentage berekenen , hoeveel procent bedraagt het verschil tussen 51 en 6 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3