De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Normale verdeling

 Dit is een reactie op vraag 52002 
opgave luidt zo: P(x-77) , m:-100,s=10
dus z= -77-(-100)/10=2.3
p(z2.3)is het niet dan zelfde als 1-p(z2.3)?

hatice
Student Hoger Onderwijs België - maandag 10 september 2007

Antwoord

Beste hatice,
Inderdaad, dat klopt helemaal.
En met een tabel kan je ook p(z2,3) opzoeken.

ldr
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 10 september 2007



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb