|
|
\require{AMSmath}
Raaklijn
Hee,
x = 6cos(t) + 2cos(3t) y = 2 + 2cos(2t)
hoe kan ik een raaklijn opstellen bij deze parametervoorstelling voor t= 1/3pi . ik heb echt geen flauw idee
doeska
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 31 mei 2007
Antwoord
Beste Doeska,
Op deze pagina vind je uitleg over parameterkrommen, ook hoe je de raaklijn kan opstellen. Lees de voorbeelden eens en probeer het dan zelf. Lukt het niet, reageer dan maar en toon waar je vast zit.
mvg, Tom

|
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 31 mei 2007
|
|
klein |
normaal |
groot
home |
vandaag |
bijzonder |
twitter |
gastenboek |
wie is wie? |
colofon
©2001-2021 WisFaq - versie IIb
|