De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Welke waarde heeft pi

Welke waarde heeft pi bij het omrekenen van radialen naar graden en omgekeerd. BV; formule om graden om te rekenen naar radialen = * p/180 °

Wim
2de graad ASO - zondag 20 mei 2007

Antwoord

Je moet je vasthouden aan de volgende omrekenregel: p radialen = 180 graden.
Dus 1 rad = 180/p graden en 1 graad = p/180 radialen.

Is dit wat je bedoelt?

MBL

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 20 mei 2007



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb