De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Excel formule

stel je hebt cel A1 en B1 en C1. In C1 staat een formule die verwijst naar A1 en B1. Maar in A1 en B1 staat niks ingevuld, dan wordt automatisch C1=0, deze "0" blijf je ook zien. Er is toch ook een mogelijkheid om deze 0 dan niet te laten zien.

en zodra Cel A1 en B1 worden ingevuld dat hij wel zichtbaar wordt?

alvast bedankt voor diegene die mij kan helpen

Benne
Iets anders - vrijdag 4 augustus 2006

Antwoord

Nemen we even aan dat er is C1 iets staat als =A1+B1 dan maar je er gewoon dit van: =ALS(A1+B1=0;"";A1+B1)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 4 augustus 2006
 Re: Excel formule 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3