De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Verschil tussen f(x)= en y=

Wat is het verschil tussen f(x)= sin(x) en y = sin(x)?

Joël
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 20 augustus 2005

Antwoord

Je kunt functies op verschillende manieren noteren:
  • rekenschema
  • vergelijking of formule
  • pijlnotatie
  • haakjesnotatie
De verschillende notaties worden vaak door elkaar gebruikt en hebben allemaal zo voor- en nadelen, maar komen (in principe) op hetzelfde neer.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 20 augustus 2005



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb