De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Vergelijking met wortel

 Dit is een reactie op vraag 39557 
Ja bedankt, deze vraag snap ik, maar het 2e deel van mijn vraag "En hoe zit het precies met die notatie van wortels. Ik zie vaak 1/22 staan bijvoorbeeld, wat kan ik hiermee en wat is er makkelijk aan?" is nog onbeantwoord.

Pastor
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 juni 2005

Antwoord

1/2Ö2=Ö(2)/2=Ö(1/2) zijn allemaal schrijfwijzen voor hetzelfde getal, namelijk de positieve oplossing van de vergelijking x2=1/2.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 27 juni 2005



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb