De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Goniometrische basisfuncties

Nog een vraagje:
2 functies: f(x) : sin x en g(x)= cos x
bepaal in het interval (o,4p) (moeten eigenlijk rechte haakjes zijn !) de coördinaten van de snijpunten.

Ik weet zelfs niet hoe ik er moet aan beginnen.

Brent

Boeyke
3de graad ASO - zondag 12 juni 2005

Antwoord

sin(x)=cos(x).
Links en rechts delen door cos(x) levert:
tan(x)=1.
Probeer je het nu zelf verder?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 12 juni 2005



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb