De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wat is een suplementaire hoek?

Wat is een suplementaire hoek?

nathal
2de graad ASO - donderdag 10 maart 2005

Antwoord

Hallo,

De hoeken a en b heten supplementair als er geldt dat a + b = p (= 180°)

Verder geldt er dat:
sin(p-a) = sin(a)
cos(p-a) = -cos(a)
tan(p-a) = -tan(a)

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 10 maart 2005
 Re: Goniometrie  



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb