De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Verwante hoeken

sin2a´cos2b+cos2a´sin2b+sin2a´sin2b+cos2a´cos2b.
de bedoeling van de opdracht is om de oefening te vereenvoudigen.
Alvast hartelijk bedankt

Sebast
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 16 januari 2005

Antwoord

sin2a·cos2b+cos2a·sin2b+sin2a·sin2b+cos2a·cos2b=
cos2b(sin2a+cos2a)+sin2b(cos2a+sin2a)=
cos2b+sin2b=
1

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 16 januari 2005



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb