De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Druk X-coordinaat uit in a n b

 Dit is een reactie op vraag 28999 
ofwel?

ax+b=x
b=x-ax
b=(1-a)x
b/(1-a)=x

Kay
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 24 oktober 2004

Antwoord

Ja hoor, dat is precies hetzelfde.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 24 oktober 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3