De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Kaartspel Poker

 Dit is een reactie op vraag 7327 
Ik snap niet waarom er bij one pair bij de laatste 3 kaarten 48·44·40 wordt gerekend.

Zulayk
Student universiteit - maandag 5 juli 2004

Antwoord

Je hebt één paar en drie losse kaarten. Die 48·44·40 slaat op de losse kaarten die je er bij trekt. Als eerste daarvan een 5 is mag je nog een 5 trekken want dan heb je 2 pair.
Dus voor de vierde kaart vallen dan ook de vijven af. Zodat je dan nog 44 mogelijke kaarten hebt. That's it. De rest kan je zelf wel verzinnen.

Met vriendelijke groet

JaDeX

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 5 juli 2004


klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2019 WisFaq - versie IIb