De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vergelijking met sinus

hoe los je sin3x=0,8 op?
Ik kom er echt niet uit!

sophie
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 7 maart 2002

Antwoord

sin3(x) = 0,8 (neem 3e machtswortel)
sin(x) = 0,8 0,928
x 1,19 + k·2 of x - 1,19 + k·2
Op het interval [0, 2 ] zijn de oplossingen dus: x 1,19 of x 1,95.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 7 maart 2002



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb