De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Rekenmachine TI-30

Ik weet hoe je met 2 variabelen (X, Y) een correlatie moet berekenen met een TI-30 IIB. maar hoe kan je aan X en Y nog een frequentie toevoegen?
vb. X1= 26
Y1= -20000
f(X1,Y1)= .02 (=2%)
X2= 25
Y2= -30000
f(X2,Y2-= .96 (=96%)
X3= 1
Y3= -40000
f(X3,Y3)= .02 (=2%)

Dus: hoe bereken je hiervan de correlatie met een TI-30 IIB
(De uitkomst zou .74 moeten zijn)

Stépha
Student universiteit België - dinsdag 3 juni 2003

Antwoord

Kijk in de Quick Reference Guide op de TI-site (PDF-formaat):

http://education.ti.com/downloads/guidebooks/nl/30qrg-nl.pdf

op bladzijde 3 bovenaan.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 3 juni 2003



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb