De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Fie berekenen

Ik heb een casio en nou moet ik d uitrekenen. Ik heb de waarde m dat is 1,8 en de oppervlakte dat is 0,7. X is 2,1. Dan ga ik standaariseren en dan kom ik op Z=(X-m)¸d. Dan wordt dat (2,1-1,8)¸d= o,3¸d. 1-0,3= 7 dus f(0.3¸d)=0,7. Nou moet ik weten hoe ik dan de f uitreken. Hoe ik dan van die 0,7 bij een waarde van f(o,5244) kom. Ik hoop dat iemand mij kan helpen in ieder geval alvast bedankt!

Mariek
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 mei 2003

Antwoord

Kijk eens op: CASIO CFX-9850G PLUS normale verdeling

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 27 mei 2003



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb