Vergelijking met een sinus en een wortel Ik probeer de volgende vergelijking op te lossen:-6 sin(x) - 1/√2x = 0Maar weet even niet hoe?Kunnen jullie me helpen?Mark Mark Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 februari 2021 Antwoord Moet dat niet benaderen met de GR? Een algebraische oplossing zie ik zo niet direct.NaschriftJe notatie is mogelijkerwijs niet helemaal eenduidig. Ik ben er vanuit gedaag dat het gaat om:$\eqalign{ - 6\sin (x) - \frac{1}{{\sqrt {2x} }} = 0}$Mocht je iets anders bedoelen dan horen we 't wel. maandag 8 februari 2021 Re: Vergelijking met een sinus en een wortel ©2001-2024 WisFaq
Ik probeer de volgende vergelijking op te lossen:-6 sin(x) - 1/√2x = 0Maar weet even niet hoe?Kunnen jullie me helpen?Mark Mark Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 februari 2021
Mark Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 februari 2021
Moet dat niet benaderen met de GR? Een algebraische oplossing zie ik zo niet direct.NaschriftJe notatie is mogelijkerwijs niet helemaal eenduidig. Ik ben er vanuit gedaag dat het gaat om:$\eqalign{ - 6\sin (x) - \frac{1}{{\sqrt {2x} }} = 0}$Mocht je iets anders bedoelen dan horen we 't wel. maandag 8 februari 2021
maandag 8 februari 2021