Formules Wat is y in de formule y=-22-5?Wat zijn de coördinaten van het linker snijpunt van de formule y=-x2-5?Wat zijn de coördinaten van het rechtse snijpunt van de formule y=-x2-5? Venus Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 27 januari 2021 Antwoord 1.y=-22-5y=-4-5y=-92.Ik neem aan dat je het linker snijpunt me de y-as bedoeld?-x2-5=0-x2=5x2=-5Geen oplossing.Er is geen snijpunt met de x-as.3.Er is ook geen rechter snijpunt met de x-as.Maar misschien bedoelde je iets anders? woensdag 27 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
Wat is y in de formule y=-22-5?Wat zijn de coördinaten van het linker snijpunt van de formule y=-x2-5?Wat zijn de coördinaten van het rechtse snijpunt van de formule y=-x2-5? Venus Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 27 januari 2021
Venus Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 27 januari 2021
1.y=-22-5y=-4-5y=-92.Ik neem aan dat je het linker snijpunt me de y-as bedoeld?-x2-5=0-x2=5x2=-5Geen oplossing.Er is geen snijpunt met de x-as.3.Er is ook geen rechter snijpunt met de x-as.Maar misschien bedoelde je iets anders? woensdag 27 januari 2021
woensdag 27 januari 2021