Re: Re: Vraagstuk natuurlijk getal Dit is een reactie op vraag 91394 Hoe kan ik dan a en c berekenen? melike Student universiteit België - woensdag 20 januari 2021 Antwoord Je weet dan:$a+c=10$$100c+a+396=100a+c$Twee vergelijkingen met twee onbekenden... woensdag 20 januari 2021 Re: Re: Re: Vraagstuk natuurlijk getal ©2001-2023 WisFaq
Hoe kan ik dan a en c berekenen? melike Student universiteit België - woensdag 20 januari 2021
melike Student universiteit België - woensdag 20 januari 2021
Je weet dan:$a+c=10$$100c+a+396=100a+c$Twee vergelijkingen met twee onbekenden... woensdag 20 januari 2021
woensdag 20 januari 2021