Lineaire vergelijkingen Hoe reken je deze formule uit?I = 21-2aI = inhouda = aantal minuten Lisann Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 4 juni 2019 Antwoord Als je $a$ weet dan kan je $I$ uitrekenen:$a=3$$I=21-2\times3=21-6=15$Als je $I$ weet dan kan je $a$ uitrekenen:$I=9$$9=21-2a$$2a+9=21$$2a=12$$a=6$Bedoel je zoiets? Anders nog maar verder vragen! dinsdag 4 juni 2019 ©2001-2022 WisFaq
Hoe reken je deze formule uit?I = 21-2aI = inhouda = aantal minuten Lisann Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 4 juni 2019
Lisann Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 4 juni 2019
Als je $a$ weet dan kan je $I$ uitrekenen:$a=3$$I=21-2\times3=21-6=15$Als je $I$ weet dan kan je $a$ uitrekenen:$I=9$$9=21-2a$$2a+9=21$$2a=12$$a=6$Bedoel je zoiets? Anders nog maar verder vragen! dinsdag 4 juni 2019
dinsdag 4 juni 2019