Wortelfunctie met somregel f(x)=2-√x2+3Wat is de afgeleide? Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 maart 2018 Antwoord Had je de spelregels al gezien?Je notatie is niet helemaal duidelijk. Gebruik haakjes als dat nodig is. Ik ga er vanuit dat dit het moet zijn. Anders horen we 't wel.Geef de afgeleide van $f(x)=2-\sqrt{x^{2}+3}$Wel aan! Daar komt ie aan!$\eqalign{ & f(x) = 2 - \sqrt {x^2 + 3} \cr & f'(x) = - \frac{1}{{2\sqrt {x^2 + 3} }} \cdot 2x \cr & f'(x) = - \frac{x}{{\sqrt {x^2 + 3} }} \cr}$Op Tip standaard afgeleide wortelfunctie en 4. Kettingregel kan je nog wat verder studeren... maandag 12 maart 2018 ©2001-2023 WisFaq
f(x)=2-√x2+3Wat is de afgeleide? Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 maart 2018
Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 maart 2018
Had je de spelregels al gezien?Je notatie is niet helemaal duidelijk. Gebruik haakjes als dat nodig is. Ik ga er vanuit dat dit het moet zijn. Anders horen we 't wel.Geef de afgeleide van $f(x)=2-\sqrt{x^{2}+3}$Wel aan! Daar komt ie aan!$\eqalign{ & f(x) = 2 - \sqrt {x^2 + 3} \cr & f'(x) = - \frac{1}{{2\sqrt {x^2 + 3} }} \cdot 2x \cr & f'(x) = - \frac{x}{{\sqrt {x^2 + 3} }} \cr}$Op Tip standaard afgeleide wortelfunctie en 4. Kettingregel kan je nog wat verder studeren... maandag 12 maart 2018
maandag 12 maart 2018