Differentiëren met drie termen Hoe differentieer je:y= 3·(x2-5)√5 Irma Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 mei 2017 Antwoord Ik weet niet of je functievoorschrift goed doorgekomen is maar ik zie maar één term. Als je de afgeleide wilt bepalen dan kan dat zo:$\begin{array}{l} y = 3 \cdot (x^2 - 5)\sqrt 5 \\ y = 3\sqrt 5 \cdot (x^2 - 5) \\ y = 3\sqrt 5 \cdot x^2 - 15\sqrt 5 \\ y' = 6\sqrt 5 \cdot x \\ \end{array}$...en meer moet het niet zijn...Helpt dat? woensdag 3 mei 2017 ©2001-2023 WisFaq
Hoe differentieer je:y= 3·(x2-5)√5 Irma Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 mei 2017
Irma Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 mei 2017
Ik weet niet of je functievoorschrift goed doorgekomen is maar ik zie maar één term. Als je de afgeleide wilt bepalen dan kan dat zo:$\begin{array}{l} y = 3 \cdot (x^2 - 5)\sqrt 5 \\ y = 3\sqrt 5 \cdot (x^2 - 5) \\ y = 3\sqrt 5 \cdot x^2 - 15\sqrt 5 \\ y' = 6\sqrt 5 \cdot x \\ \end{array}$...en meer moet het niet zijn...Helpt dat? woensdag 3 mei 2017
woensdag 3 mei 2017